Vores netværk

Vores netværk er vigtige for os. Vi udveklser viden og erfaringer, drøfter aktuelle problemstillinger og samarbejder om opgaver. Vores kunder får glæde af dette netværk ved at have indirekte adgang til ressoucer og viden, der rækker ud over, hvad vores virksomhed kunne tilbyde, hvis vi blot var os selv.

 

Specialister netværk

Vi har været med i Notesnet.dk siden 2002, og har i dagligdagen stort udbytte af arbejde sammen med alle de dygtige specialister i netværket. Læs mere om Notesnet her.

 

Lokale netværk

Kalundborgegnens Erhvervsråd

Vi er stærkt involveret i det lokale erhvervsliv. Vi er bl.a. medlemmer i Kalundborgegnens Erhvervsråd, hvor vi ud over at være med i de mange spændende arrangementer også er aktive i følgende netværksgrupper:

Minivirksomheder
HR-netværk
Virksomhedskontakt netværket
Ejer eller leder netværket

Vores statement i forbindelse med netværk gennem Kalundborgegnens erhvervsråd:

“Et velfungerende netværk er uvurderligt! Det giver adgang til inspiration, viden, ressourcer og sparring. Jo mere værdi du giver til netværket desto mere får du igen! Vi har igennem Erhvervsrådets netværk fundet flere rigtig gode samarbejdspartnere, som vi udvikler nye forretningsmuligheder sammen med.”

 

Rotary Danmark

Vi er medlem af Gørlev Rotary klub som en anden indgangsvinkel til det lokale erhvervsliv. Samtidigt har Rotary nogle rigtigt gode budskaber i form af at støtte til mange gode formål og et vigtigt udvekslingsprogram. Rotary giver også en god indgangsvinkel til at skabe nye netværk nationalt og internationalt.

 

Andre Initiativer

 

Ud over ovenstående er vi med i Idé genereringsnetværket “De skæves klub”.