De sociale medier – på den professionelle måde

De sociale medier er spændende, ingen tvivl om det, men for mange virksomheder er det lidt en overvindelse at komme i gang på den rigtige måde. Siden Kalundborg Messen sidste efterår har vi tilbudt opstartspakker så virksomhederne kan blive hjulpet godt igang med at bruge de sociale medier professionelt.

Nu forbedrer vi konceptet endnu mere. Dalsgaard Data har indgået et samarbejde med Goosmann Communication & PR, der primært skal fungere som underleverandør til opstartspakkerne. Det betyder at kunden kan vælge at at få alle teksterne på profilerne skrevet professionelt. Det giver en væsentlig større sandsynlighed for succes med anvendelsen af medierne, når budskabet kan formuleres mere klart og målrettes helt præcist til modtageren.

Den komplette pakke for opstart med sociale medier vil nu inkludere denne professionelle tilgang til selve teksten og målretning af budskabet. Den lille pakke indeholder en opstartspakke, hvor teksten på profiler og i status beskederne kopieres fra virksomhedens eksisterende tekster, oftest fra hjemmesiden.

Vi glæder os meget til dette samarbejde, da Goosmann Communication & PR har stor erfaring indenfor professionel kommunikation og vil kunne tilføre nye muligheder for vores kunder i forbindelse med opstartspakkerne.

Læs mere om opstartspakkerne

Der kan ikke kommenteres på dette indlæg.