Virksomhedens ansigt på nettet

Tidligere satte vi et skilt ud til vejen eller lavede en pæn butiksfacade, men i dag er mange potentielle kunders første møde med din virksomhed, via internettet. – Hvordan er din virksomheds ansigt på nettet? …eller med andre ord, hvordan er dens “Online Profil”?.

Søgemaskineoptimering

Hvordan sikrer du, at kunden overhovedet finder din virksomhed? Vi gennemgår din hjemmeside og din virksomheds profiler på de sociale medier, og sørger for at de er tilpasset søgemaskinernes måde at arbejde på.

Sæt din virksomhed på landkortet

Når vi søger på Google Maps vil nogle virksomheder være markeret på kortet og du kan endda se flere detaljer om produkter og links til hjemmeside. Vi sørger for at din virksomhed bliver sat på landkortet og at teksten der, på bedst mulig måde, markedsfører din virksomhed.

Er din hjemmeside bare et udvidet visitkort?

Tidligere skulle alle virksomheder med respekt for sig selv, have en hjemmeside, men mange fik en uden at vide, hvad og hvordan de skulle bruge den. I dag bærer mange hjemmesider stadig præg af, at der har været for lidt tid til at opdatere dem. Vi gennemgår din hjemmeside set fra dine kunder og potentielle kunders øjne. Vi kommer med forslag til struktur og indhold, så din side bliver let at gennemskue og let at finde rundt i for læseren. Desuden checker vi den for ”døde links”.

Mener du stadig de sociale medier som Linkedin og facebook bare er tidsspilde og noget socialt pjat?

Mange har fået øjnene op for de muligheder der er i de sociale medier for virksomheder. Men der er stadig virksomheder, der mener de ikke har tid til at være på de sociale medier, mens andre mener de ikke har råd til at lade være. Trenden er, at flere og flere vælger leverandør ud fra personlige anbefalinger og ud fra, hvad de kan finde på nettet, derfor er det vigtigt, at være tilstede der. Desuden har en aktiv profil på de sociale medier også betydning for, hvor højt oppe på listen din virksomhed kommer, når kunderne søger på nettet. Vi hjælper med at få oprettet eller opdateret din profile på de sociale medier, så du får mest mulig gavn af den.

Blogs

Afhængig af, hvilken virksomhed du har, kan det være en god idé at profilere dig selv via en blog på nettet. Vi rådgiver dig om mulighederne og hjælper dig i gang, hvis du ønsker det.

Hvad står der om din virksomhed på google?

Hvad kommer frem, når vi søger direkte på din virksomhed? Er der ting du ikke ønsker eller er der ting der mangler? Vi hjælper med at få det frem, du gerne vil vise.

Annoncer på nettet

I første omgang er vores gennemgang rettet mod din profil. Men flere og flere ønsker også at annoncere på nettet. Vi kan gennemgå mulighederne med dig og bistå med at finde den bedste løsning, hvis du ønsker betalt synlighed på nettet.

Hvordan?

Vi afholder kurser for virksomheder og grupper af interesserede, så I selv kan gøre de ting der skal til, for at fintune virksomhedens profil på nettet. Alternativt hjælper vi med at få tingene gjort på time basis. Som noget nyt kan du oprette et abonnement på opdatering, så vi i samarbejde med dig sørger for, at du er synlig og aktiv på nettet.