Kurser

Vi tilbyder både brugerkurser i IBM Notes og Outlook og kurser for ledige eller virksomheder i brugen af sociale medier som LinkedIn og Facebook m.v.. Kurserne tager udgangspunkt i den enkeltes niveau og undervisningen tilpasses efter deltagernes behov. Herudover kører vi kurser eller workshops for virksomheder, der ønsker at finpudse deres ansigt udadtil på nettet – deres “Online profil”.

Kurser for ledige

Kurset er et forløb i samarbjde med Knudsen og Hartmann. Forløbet er over 6 uger og indeholder både fælles moduler indenfor personlig udvikling samt brugen af sociale medier i jobsøgningen. Herudover er der individuel coaching og personlighedstest. Læs mere om forløbet.

IBM Notes 9 Social Edition –  Basis kursus

Kurset gennemgår de vigtigste funktioner i IBM Notes 9 Social edition, krydret med praktiske fif, der gør hverdagen nemmere. Fokus er på de nyeste funktioner i den nye version samt de vigtigste funktioner generelt. Kurset varer 4 timer og er ude i Jeres virksomhed.

Læs mere om kurset

IBM Notes 9 – Social Edition – Tips og Tricks

Kurset gennemgår tips og tricks indenfor hvert af hovedemnerne. Disse er en blanding af lidt mere avancerede funktioner samt helt nye ting i version 9, der ikke var med på basiskurset. Kurset varer 4 timer og er ude i Jeres virksomhed

Læs mere om kurset

Outlook basiskursis

Som noget nyt tilbyder vi nu også kurser til Outlookbrugere. Kurset er særlig velegnet til de uerfarne brugere, der mangler de grundlæggende viden for at kunne få ordentlig glæde af at arbejde med systemet.

Læs mere om kurset

Sociale medier for virksomheder

Kurset gennemgår mulighederne i LinkedIn og facebook for virksomheder. Kurset er enten som foredrag eller som workshop, hvor den enkelte arbejder med sin profil direkte på kurset.

Vi har kurser målrettet til

  • Ledige
  • Virksomhedsejere
  • Marketingansvarlige i virksomheden.
  • enkeltpersoner

Kurset kan købes individuelt eller som en del af en pakke, der desuden indeholder vejledning til, hvordan den enkelte virksomhed kan få mest ud af at anvende medierne, samt en opfølgning på, om medierne bliver anvendt efter ønsket. Pakkens formål er at øge sandsynligheden for at virksomheden får det udbytte af de sociale medier, som den burde.

Læs mere om kurset

Virksomhedens ansigt på nettet

Tidligere satte vi et skilt ud ved vejen eller lavede en fin facade, men i dag er det ikke nok. Mange potentielle kunders første møde med vores virksomhed er via nettet. Derfor er det vigtigt, hvilket ansigt vi viser (bevidst eller ubevidst) på nettet.

Kurset kommer bl.a. ind på følgende:

  • Søgemaskineoptimering – bliv fundet på nettet.
  • Hjemmeside og profiler på de sociale medier, viser de det billede vi ønsker
  • Sæt din virksomhed på landekortet
  • Kommer der noget frem du ikke ønsker om din virksomhed – kan vi slette det og fremhæve det billede vi ønsker frem?

Læs mere om kurset

 

Workshops

Vi skræddersyer også workshops direkte for kunder indenfor de teknologier, hvor vi har vores kompetencer.

Vi holder workshops for virksomheder i brugen af LinkedIn og eller facebook for virksomheder.

Læs mere om workshops